Uitnodiging 20 september Landelijke bijeenkomst Beroepsgroep VPW

De VPW – nu als onderdeel van CNV Kerk & Ideëel – nodigt jou en jouw collega’s uit om met elkaar in gesprek te gaan. Een bijeenkomst voor alle beroepskrachten in het parochiepastoraat, leden en niet-leden van de VPW op vrijdag 20 september van 10:30 uur tot 15:30 uur in Utrecht. Aanleiding is de uitgave van de brochure “De jongste bedienden aan het Woord”.

Op deze bijeenkomst zal Dr. Jos Moons SJ, een van de auteurs van de brochure, een inleiding verzorgen en er is gelegenheid met hem in gesprek te gaan. Daarna zijn er twee workshoprondes. In elke workshop houdt een collega van de jongere generatie een korte inleiding. Daarna wordt een inhoudelijke gesprek met elkaar gevoerd. De thema’s zijn onder andere spiritualiteit, roeping, beroep en kerk.

We beginnen om 10:30 uur met de vraag hoe de integratie van de VPW in het CNV verloopt, wat CNV voor anders-actieven doet en er zijn mededelingen vanuit het bestuur van de beroepsgroep VPW. Het inhoudelijke deel beginnen we om 11:15 met een gebedsviering en aan het eind (omstreeks 15.00 uur) is er een verrassende afsluiting. De exacte plaats van samenkomst in Utrecht en het programma ontvang je kort tevoren.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent van harte uitgenodigd ook een collega mee te brengen, wel verzoeken we je die collega te vragen zichzelf aan te melden via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor niet-leden vragen we een bijdrage in de kosten van € 15,–. Aanmelding is nodig zowel in verband met de lunch als voor de verdere organisatie van de workshops. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 6 september, maar het is fijn als dit zo spoedig mogelijk gebeurt.

Beroepsgroep VPW, onderdeel van CNV Kerk & Ideëel