CNV Zorg & Welzijn

VPW-info 2021-3

Voorblad VPW 2021 3VPwinfo.nl 2021-3: Postcorona En nu verder

CNV-leden kunnen voor vragen rondom hun individuele arbeidsvoorwaarden uiteraard bij de bond terecht. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag met vermelding van naam, adres, geboortedatum en lidnummer bij het CNV (o.a. te vinden bij de afschrijving van je contributie). Priesters en diakens worden gevraagd dat bij contact nadrukkelijk aan te geven.

Naast deze individuele belangenbehartiging, wordt er vanuit het CNV en de branchegroep RK Pastoraal Werkenden ook voortdurend gewerkt aan verbetering van de arbeidsvoorwaarden. Dat gebeurt via de Landelijke Kommissie Rechtspositieregeling (LKR). De leden van de LKR staan natuurlijk open voor suggesties vanuit de achterban, i.c. de leden van de branchegroep RK Pastoraal Werkenden. In het zgn. ICORA-overleg wordt met de diverse bisdommen gepraat en onderhandelt over mogelijke aanpassingen en verbeteringen in de bisdommelijke Rechtspositiereglementen, die voor pastoraal werkenden in dienst van bisdommen en parochies gelden.

Heb je suggesties voor verbetering van het Rechtspositiereglement van jouw bisdom, dan kun je terecht bij de vertegenwoordiger van jouw diocesaan onderdeel van de branchegroep RK Pastoraal Werkenden. Die vertegenwoordigers zijn:

  • Bisdom Groningen-Leeuwarden: Jan van Beek (tel. 06-83868271, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Aartsbisdom Utrecht: Yuri Saris (tel. 030-6774571, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Bisdom Haarlem-Amsterdam: Matthé Bruijns (tel. 075-6281208, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Bisdom Rotterdam: Ton Halin (tel. 0181-628887, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Bisdom Breda: Embregt Wever (tel. 06-54756565, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Bisdom Den Bosch: Guido Dieteren (tel. 0418-846616, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Naast bovenstaande vertegenwoordigers maken vanuit het CNV verder deel uit van de LKR:

  • Karin Kasper (tel. 030-7511001, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

VPWinfo.nl 2021-2

Voorblad VPW 2021 2VPWinfo.nl 2021-2 

Pastoraat en geestelijke verzorging: WERELDEN VAN VERSCHIL?

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com